Slideshow image
Previous Next
Τζάκια
 
 
 
Τζάκια
Τα τζάκια σε έναν χώρο τον ομορφαίνουν, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να το ζεστάνουν. Τα τζάκια, ως προς το υλικό κατασκευής της εστίας, χωρίζονται σε χτιστά και μαντεμένια. Τα χτιστά μπορεί να τα βρείτε και ως προκατασκευασμένα. 
 
Όποια και να είναι η επιλογή σας ως προς το υλικό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Παραδοσιακά (ανοιχτού τύπου) ή σε Ενεργειακά Τζάκια.
 
Η κάθε κατηγορία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα ανάλογα με την χρήση που θέλουμε να έχουμε. 
 
Ότι αφορά το τζάκι μπορείτε να στηριχτείτε σε εμάς, εάν επιθυμείτε να μετατρέψουμε το υπάρχων τζάκι σας σε ενεργειακό, χωρίς πολλές μετατροπές και γκρεμίσματα, υπάρχει η λύση της "κασέτας" όπου με ελάχιστη παρέμβαση αντικαθιστά το υπάρχων τζάκι σας, μετατρέποντας το σε ενεργειακό. 
 
Η Εταιρεία μας, η οποία εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής, αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές, την κατασκευή, επένδυση και συντήρηση του τζακιού και τις καμινάδας σας σε όποιο υλικό και σχέδιο επιθυμείτε.  
 
Είτε αφορά κατασκευή, επιδιόρθωση ή συντήρηση τζακιού και καμινάδας, θα διαπιστώσετε πως οι τιμές μας είναι πάντα προνομιακές.
 
Ενεργειακά Τζάκια
Ενεργειακά Τζάκια

Τα ενεργειακά τζάκια είναι γνωστά για την απόδοση τους, την εξοικονόμηση σε καύσιμη ύλη καθώς και την αυξημένη  ασφάλεια που παρέχουν σε σχέση με τα κλασσικά...

Περισσότερα

Παραδοσιακά Τζάκια
Παραδοσιακά Τζάκια

Τα παραδοσιακά τζάκια διακρίνονται σε αυτά που η εστία τους είναι χτιστή με πυρότουβλα και σε αυτά που είναι από μαντέμι...

Περισσότερα


Εξυπηρετούμε τις περιοχές:
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, με μεγάλη μας χαρά θα επισκεφθούμε τον χώρο σας και θα σας δώσουμε πολύτιμες συμβουλές ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι ακριβώς ταιριάζει σε εσάς.
 
Φερεκύδου 8-10, Ηλιούπολη / Αθήνα
Τηλ: 2109943557 Κιν: 6938771742, 6931598013