Slideshow image
Previous Next
Τοποθέτηση Καμινάδων
 
 
 
Τοποθέτηση Καμινάδων
Η Εταιρεία μας, η οποία εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής, και το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση ή την επισκευή καμινάδας τζακιών και εξαερισμού σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης. Κατόπιν δε μελέτης μηχανικού αναλαμβάνει την τοποθέτηση καμινάδας και για λέβητες πετρελαίου και φυσικού αερίου.
 
Για την σωστή απόδοση του τζακιού είναι απαραίτητη η σωστή κατασκευή και τοποθέτηση της καμινάδας. Χωρίς σωστή καμινάδα και καπέλο η καμινάδα δεν τραβάει, το τζάκι δεν αποδίδει και καπνίζει.
 
Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την καμινάδα σας, ανοξείδωτες, μονωμένες και Inox.
 
Η ανοξείδωτες μονωμένες καμινάδες δεν υγροποιούν τον καπνό, παράγουν λιγότερα καυσαέρια και δεν κινδυνεύουν από ρωγμές ή θερμικές διαστολές. Η λεία εσωτερική επιφάνεια βοηθάει τον καπνό να ανέβει ευκολότερα με αποτέλεσμα η καμινάδα να καπνίζει λιγότερο. Η τοποθέτηση τους γίνεται γρηγορότερα και οικονομικότερα.
 
Μονωμένες καμινάδες υπάρχουν και σε inox για πιο μοντέρνα αίσθηση στο κτήριο. Να σημειωθεί πως η inox καμινάδα είναι πλέον απαραίτητη για λέβητες φυσικού αερίου.
 
Οι χτιστές καμινάδες από την άλλη, δίνουν έναν ποιο παραδοσιακό τόνο στο κτήριο και αν τοποθετηθεί από έμπειρο συνεργείο δεν υπάρχουν κίνδυνοι ρωγμών.
 
Δουλειές μας
 

Εξυπηρετούμε τις περιοχές:
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, με μεγάλη μας χαρά θα επισκεφθούμε τον χώρο σας και θα σας δώσουμε πολύτιμες συμβουλές ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι ακριβώς ταιριάζει σε εσάς.
 
Φερεκύδου 8-10, Ηλιούπολη / Αθήνα
Τηλ: 2109943557 Κιν: 6938771742, 6931598013